Grillet gyroskjøtt med couscoussalat og curry- og mangodressing
15-20
Laktosefri

Grillet gyroskjøtt med couscoussalat og curry- og mangodressing

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • sennep,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • olje

Couscoussalat

couscous
Couscous (Hvete)
125 g
grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke
agurk
Agurk
½ stk
tomat
Tomat
1 stk
grønt eple
Grønt eple
1 stk
Smør (Melk)
½ ss

Grillet gyroskjøtt

grillet gyroskjøtt
Grillet gyroskjøtt
250 g

Til servering

curry- og mangodressing
Curry- og mangodressing (Egg, Sennep)
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 764 kcal
  • Fett 40 g
  • Karbohydrater 62 g
  • Protein 39 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også steke gyroskjøttet i en ildfast form på 225 grader i 12–15 minutter. Du kan også servere grønnsakene for seg hvis du ønsker det.

  1. Couscoussalat: Tilbered couscousen som anvist på pakken, men ha grønnsaksbuljongen og ½ ss smør i kokevannet. 
  2. Couscoussalat, fortsettelse: Skyll agurken, tomaten og eplet og kutt dem i terninger. Ha grønnsakene og eplet i en serveringsskål og vend inn den ferdigkokte couscousen rett før servering.
  3. Grillet gyroskjøtt: Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter.
  4. Til servering: Server curry- og mangodressingen til retten.