Roede
Laktosefri
Glutenfri
Barbecueglasert svinekam med pannestekt kål og nektarin- og maissalsa
3.78 (143)
Under 35 min
9 Ingredienser
Svin og barbecuesaus er en perfekt match. Den søte nektarin- og maissalsaen tilfører friskhet.
Svin og barbecuesaus er en perfekt match. Den søte nektarin- og maissalsaen tilfører friskhet.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Fullkornsris
125 g
Mager svinekam i skiver
300 g
Barbecuesaus
1 pakke
Olje
1 ts
Hodekål
300 g
Olje
1 ts
Rødløk
½ stk
Nektarin
1 stk
Rød chili
½–1 stk
Maiskorn
1 pakke
Sitron
½ stk
Olivenolje
1 ss
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 698 kcal
- Fett:
- 24 g
- Karbohydrater:
- 78 g
- Protein:
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 2 minutter på hver side, til det er gyllent. Skru ned til middels lav varme, og fordel barbecuesausen over kjøttet, og stek videre i 2 minutter på hver side. Legg kjøttet og sausen over på en tallerken og la kjøttet hvile i 5 minutter før servering.
Del kålen i båter. La stilken være på plass, så båtene henger sammen i stilkfestet. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kålen i 3–4 minutter på begge sider, til den er gyllen. Krydre med salt og pepper.
Skrell og finhakk rødløken. Kutt nektarinen i terninger. Kutt chilien i tynne skiver. Sil laken av maisen, og skyll den i kaldt vann. Bland sammen grønnsakene i en skål, og smak til med saft fra sitronen, 1 ss olivenolje, salt og pepper.
100 g Svin: 125 g Kål: ¼ stk Salsa: 80 g Energiinnhold: ca. 490 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!