Indisk vegetargryte med tomatraita, cashewnøtter og basmatiris
Glutenfri
Vegetar

Indisk vegetargryte med tomatraita, cashewnøtter og basmatiris

3.99 (145)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Cashewnøtter
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Basmatiris
    125 g
    Indisk vegetargryte
    600 g
    (Melk, Laktose)
    Tomat
    1 stk
    Raita
    1 pakke
    (Melk, Laktose)
    Koriander
    1 bunt
    Cashewnøtter
    1 pakke
    (Cashewnøtter)
    Næringsbergening (per porsjon)
    • Energi: 687 kcal
    • Fett: 29 g
    • Karbohydrater: 86 g
    • Protein: 20 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    For å fremheve cashewnøttenes gode smaker, kan du også riste dem i en middels varm og tørr stekepanne.

    Tilbered risen som anvist på pakken.
     Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke på middels varme i 8–10 minutter.
    Skyll og kutt tomaten i terninger. Bland tomaten og raitaen i en serveringsskål.  
    Skyll og tørk korianderen. Topp retten med korianderen og cashewnøttene (se tips).
    God middag!