Glutenfri
Vegetar
Indisk vegetargryte med tomatraita, cashewnøtter og basmatiris
4.02 (170)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
Basmatiris
125 g
Indisk vegetargryte
600 g
Tomat
1 stk
Raita
1 pakke
Koriander
1 bunt
Cashewnøtter
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 734 kcal
- Fett:
- 31 g
- Karbohydrater:
- 92 g
- Protein:
- 21 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For å fremheve cashewnøttenes gode smaker, kan du også riste dem i en middels varm og tørr stekepanne.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Ha gryten over i en kjele, og kok opp på middels varme under omrøring. La gryten småkoke på middels varme i 8–10 minutter.
Skyll og kutt tomaten i terninger. Bland tomaten og raitaen i en serveringsskål.
Skyll og tørk korianderen. Topp retten med korianderen og cashewnøttene (se tips).
God middag!