Risgrøt
35-45
Glutenfri
Vegetar

Risgrøt

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • melk

Basisvarer

  • vann
  • smør
  • salt

Risgrøt

risottoris
Risottoris
300 g
melk
Melk (Melk, Laktose)
1,4 l
Vann
3 dl

Tilbehør

sukker- og kanelblanding
Sukker- og kanelblanding
4 pakke
Smør (Melk)
4 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1198 kcal
  • Fett 42 g
  • Karbohydrater 172 g
  • Protein 34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Får du grøt igjen kan du lage riskrem på restene.

  1. Risgrøt: Ha risen og 3 dl vann i en vid kjele, og kok opp. La det koke til risen har absorbert vannet, og ha i melken. La grøten småkoke i 30–35 minutter. Grøten brenner seg lett, så rør hele tiden. Smak til med salt.
  2. Tilbehør: Topp grøten med sukker- og kanelblandingen og smør.