Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Salt
 - smør
 - vann
 
Risottoris
300 g
Melk
1,4 l
Vann
3 dl
Sukker- og kanelblanding
4 pakke
Smør
4 ss
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 1198 kcal
 - Fett:
 - 42 g
 - Karbohydrater:
 - 172 g
 - Protein:
 - 34 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Får du grøt igjen kan du lage riskrem på restene.
 Ha risen og 3 dl vann i en vid kjele, og kok opp. La det koke til risen har absorbert vannet, og ha i melken. La grøten småkoke i 30–35 minutter. Grøten brenner seg lett, så rør hele tiden. Smak til med salt.
 Topp grøten med sukker- og kanelblandingen og smør.
God middag!
