Pasta med cajunkylling og spinatsaus, bakt fennikel og rødløk
15-20
Laktosefri

Pasta med cajunkylling og spinatsaus, bakt fennikel og rødløk

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • vann
  • salt
  • pepper

Pasta

pasta mezze maniche
Pasta mezze maniche (Hvete)
200 g

Cajunkylling med grønnsaker

fennikel
Fennikel
1 stk
rødløk
Rødløk
½ stk
Cajun sous vide-kyllingfilet
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g

Spinatsaus

grønnsaksbuljong
Grønnsaksbuljong
1 pakke
spinat
Spinat
100 g
Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 pakke
Smør (Melk)
1 ss
Vann
1 dl
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 705 kcal
  • Fett 20 g
  • Karbohydrater 77 g
  • Protein 54 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Er det grønne skudd på fenniklene kan disse hakkes og brukes som topping ved servering. Kraften fra kyllingen og grønnsakene kan brukes til å smaksette sausen.

  1. Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
  2. Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
  3. Cajunkylling med grønnsaker: Skyll og kutt fennikelen i tynne båter. Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Legg kyllingen, løken og fennikelen i en ildfast form og stek det i ovnen i omtrent 10 minutter, til kyllingen er gjennomvarm og grønnsakene har fått en lett skorpe. 
  4. Spinatsaus: Kok opp 1 dl vann sammen med buljongen. Skyll og hakk spinaten grovt før den tilsettes i den kokende buljongen. La sausen småkoke på lav varme i omtrent 3 minutter. Kjør sausen sammen i en blender eller med en stavmikser, og blend inn 1 ss smør og osten. Smak til med salt og pepper. La sausen stå på svak varme frem til servering. 
  5. Servering: Fordel spinatsausen i skåler. Legg over pastaen, kyllingen og grønnsakene. Vel bekomme!