Laktosefri
Pasta med cajunkylling og spinatsaus, bakt fennikel og rødløk
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Smør
- vann
- salt
- pepper
Pasta mezze maniche
200 g
Fennikel
1 stk
Rødløk
½ stk
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Spinat
100 g
Grana Padano
1 pakke
Smør
1 ss
Vann
1 dl
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 671 kcal
- Fett:
- 18 g
- Karbohydrater:
- 77 g
- Protein:
- 50 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Er det grønne skudd på fenniklene kan disse hakkes og brukes som topping ved servering. Kraften fra kyllingen og grønnsakene kan brukes til å smaksette sausen.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skyll og kutt fennikelen i tynne båter. Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Legg kyllingen, løken og fennikelen i en ildfast form og stek det i ovnen i omtrent 10 minutter, til kyllingen er gjennomvarm og grønnsakene har fått en lett skorpe.
Kok opp 1 dl vann sammen med buljongen. Skyll og hakk spinaten grovt før den tilsettes i den kokende buljongen. La sausen småkoke på lav varme i omtrent 3 minutter. Kjør sausen sammen i en blender eller med en stavmikser, og blend inn 1 ss smør og osten. Smak til med salt og pepper. La sausen stå på svak varme frem til servering.
Fordel spinatsausen i skåler. Legg over pastaen, kyllingen og grønnsakene. Vel bekomme!
God middag!