Glutenfri
Fiskeboller i karrisaus med poteter og revne gulrøtter med appelsin
4.42 (161)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ta vare på tradisjonene i en hektisk hverdag. Fiskeboller i karrisaus, en klassisk hverdagsrett som er godt likt av hele familien.
Ta vare på tradisjonene i en hektisk hverdag. Fiskeboller i karrisaus, en klassisk hverdagsrett som er godt likt av hele familien.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
Småpoteter
300 g
Karri
½–1 pakke
Fiskeboller i hvit saus
700 g
Gulrøtter
2 stk
Appelsin
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 654 kcal
- Fett: 28 g
- Karbohydrater: 70 g
- Protein: 30 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server gjerne karrien ved siden av, om dere heller foretrekker det.
Kok potetene i lettsaltet vann i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Varm opp en kjele til middels varme, og ha i litt olje og ønsket mengde av karrien (se tips). La det surre i 1 minutt. Hell fiskebollene og sausen over i kjelen, og kok opp på middels varme under omrøring. La fiskebollene småkoke i sausen i omtrent 5 minutter, eller til de er gjennomvarme. Smak eventuelt til med mer karri.
Skrell og grovriv gulrøttene på et rivjern. Kutt skallet av appelsinen, og kutt den i biter. Vend sammen gulrøttene og appelsinen i en bolle.
God middag!
God middag!