Fiskeboller i karrisaus med poteter og revne gulrøtter med appelsin
Glutenfri

Fiskeboller i karrisaus med poteter og revne gulrøtter med appelsin

4.42 (161)
Under 20 min
5 Ingredienser
Ta vare på tradisjonene i en hektisk hverdag. Fiskeboller i karrisaus, en klassisk hverdagsrett som er godt likt av hele familien.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
Småpoteter
300 g
Karri
½–1 pakke
Fiskeboller i hvit saus
700 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Gulrøtter
2 stk
Appelsin
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 654 kcal
  • Fett: 28 g
  • Karbohydrater: 70 g
  • Protein: 30 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server gjerne karrien ved siden av, om dere heller foretrekker det.

Kok potetene i lettsaltet vann i 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
 Varm opp en kjele til middels varme, og ha i litt olje og ønsket mengde av karrien (se tips). La det surre i 1 minutt. Hell fiskebollene og sausen over i  kjelen, og kok opp på middels varme under omrøring. La fiskebollene småkoke i sausen i omtrent 5 minutter, eller til de er gjennomvarme. Smak eventuelt til med mer karri. 
 Skrell og grovriv gulrøttene på et rivjern. Kutt skallet av appelsinen, og kutt den i biter. Vend sammen gulrøttene og appelsinen i en bolle.  
God middag!
God middag!