Pitabrød med chorizodeig og linser, kremet mais og kålsalat

Pitabrød med chorizodeig og linser, kremet mais og kålsalat

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Vann
  • sukker
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • pepper
  • salt
  • olje
Chorizodeig
300 g
Røde linser
½ pakke
Vann
2 dl
Gulrøtter
2 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Sukker
½ ts
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
1 ss
Pitabrød
3–4 stk
(Hvete, Rug)
Mais
½–1 pakke
Crème fraîche
½–1 pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 871 kcal
  • Fett: 35 g
  • Karbohydrater: 92 g
  • Protein: 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 230 grader.
Skrell og grovriv gulrøttene på et rivjern. Bland den strimlede kålsalaten og gulrøttene i en bolle, og vend inn ½ ts sukker og 1 ss eddik.
Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek chorizodeigen i 4–5 minutter, til kjøttet får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Tilsett linsene og 2 dl vann, og la det småkoke i omtrent 5 minutter, eller til linsene er møre, men med litt tyggemotstand. 
Stek pitabrødene som anvist på pakken.
Sil laken av maisen og bland den med crème fraîchen i en skål. Smak til med salt og pepper.
Sett sammen pitabrødene med chorizodeigen, salaten og den kremede maisen. Vel bekomme!
God middag!