Roede
Vegetar
Vegetarburger med krydderstekt middagsost, aioli og honningbakte gulrøtter
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Bygg·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- sukker
- salt
- bakepapir (kan sløyfes)
- pepper
Gulrøtter
400 g
Honning
1 pakke
Olje
1 ts
Agurk
1 stk
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
2 ss
Sukker
1 ts
Salt
½ ts
Spinat
50 g
Grønt eple
1 stk
Middagsost
1 pakke
Kryddermiks med fennikel og pepper
½ pakke
Olje
1 ts
Grove hamburgerbrød
2 stk
Aioli
½ pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 691 kcal
- Fett: 26 g
- Karbohydrater: 83 g
- Protein: 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skrell og kutt gulrøttene i staver. Fordel gulrøttene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt, pepper og honningen. Stek gulrøttene i ovnen i 15–20 minutter, eller til de er gylne og møre.
Skyll og kutt agurken i tynne remser med en ostehøvel eller mandolin. Bland sammen 2 ss valgfri eddik, 1 ts sukker, ½ ts salt og litt pepper. Rør det sammen til sukkeret er oppløst. Vend agurkstrimlene inn i laken. Vend om et par ganger før servering.
Skyll og tørk spinaten. Skyll og kutt eplet i skiver. Legg grønnsakene på en tallerken.
Krydre ostebitene med salt og pepper på begge sider. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek middagsosten i 3–4 minutter på hver side.
Varm burgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter før servering. Ha gjerne aiolien i en serveringsskål, eller server den rett fra posen.
Sett burgerne sammen etter eget ønske. God middag!
75 g Gulrot: 140 g Grønnsaker: 100 g Brød: 1 stk Aioli: 1 ss Energiinnhold: ca. 370 kcal.
God middag!