20-30
Glutenfri
Meksikansk bowl med pulled pork, bønner og guacamole
Dekk middagsbordet til meksikansk fest en vanlig ukedag med denne bowlen. Pulled pork med smak av jalapeño gir et nydelig sting til retten.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- melk
Basisvarer
Fullkornsris
Fullkornsris
125 g
Pulled jalapeño pork
Sous vide svinebog med jalapeno
300 g
Chiliflak
1 pakke
Svarte bønner
1 pakke
Meksikansk bowl
Tomat
1 stk
Rødløk
½ stk
Mais
1 pakke
Lime
1 stk
Guacamole
1 pakke
Lett urtedressing (Melk, Laktose)
75 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 731 kcal
- Fett 28 g
- Karbohydrater 78 g
- Protein 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server chiliflakene ved siden av retten hvis du ikke er så glad i sterk mat.
- Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
- Fullkornsris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Pulled jalapeño pork: Ha kjøttet og kraften fra pakken over i en ildfast form. Dryss over chiliflakene (se tips), og stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 20 minutter. Sil laken av bønnene, skyll dem i kaldt vann, og ha dem i formen sammen med kjøttet de siste 5 minuttene av kjøttets steketid. Riv det ferdigstekte kjøttet fra hverandre med to gafler.
- Meksikansk bowl: Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt løken i strimler. Sil laken av maisen. Kutt limen i båter. Fordel risen i to boller, og fordel kjøttet, bønnene, tomaten, løken og maisen oppå. Topp retten med guacamolen og urtedressingen, og server limebåtene til retten.