Meksikansk bowl med pulled pork, bønner og guacamole
Glutenfri

Meksikansk bowl med pulled pork, bønner og guacamole

4.25 (76)
Under 30 min
10 Ingredienser
Dekk middagsbordet til meksikansk fest en vanlig ukedag med denne bowlen. Pulled pork med smak av jalapeño gir et nydelig sting til retten.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
    Fullkornsris
    125 g
    Sous vide svinebog med jalapeno
    300 g
    Chiliflak
    1 pakke
    Svarte bønner
    1 pakke
    Tomat
    1 stk
    Rødløk
    ½ stk
    Mais
    1 pakke
    Lime
    1 stk
    Guacamole
    1 pakke
    Lett urtedressing
    75 g
    (Melk, Laktose)
    Næringsbergening (per porsjon)
    Energi:
    731 kcal
    Fett:
    28 g
    Karbohydrater:
    78 g
    Protein:
    43 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Server chiliflakene ved siden av retten hvis du ikke er så glad i sterk mat.

    Varm opp stekeovnen til 225 grader varmluft.
     Tilbered risen som anvist på pakken. 
     Ha kjøttet og kraften fra pakken over i en ildfast form. Dryss over chiliflakene (se tips), og stek kjøttet midt i ovnen i omtrent 20 minutter. Sil laken av bønnene, skyll dem i kaldt vann, og ha dem i formen sammen med kjøttet de siste 5 minuttene av kjøttets steketid. Riv det ferdigstekte kjøttet fra hverandre med to gafler.
     Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt løken i strimler. Sil laken av maisen. Kutt limen i båter. Fordel risen i to boller, og fordel kjøttet, bønnene, tomaten, løken og maisen oppå. Topp retten med guacamolen og urtedressingen, og server limebåtene til retten.
    God middag!