Stroganoff med kjøttpølser og ris

Godt og rimelig

Glutenfri

Stroganoff med kjøttpølser og ris

3.89 (156)
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Gul løk
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Mager kjøttpølse
300–400 g
(Sulfitt, Sennep, Melk, Laktose)
Tomatpuré
1 pakke
Oksebuljong
½–1 pakke
Matfløte
1 pakke
(Melk, Laktose)
Oregano
½–1 pakke
Hvetemel
½ ss
Vann
2 dl
Basmatiris
125 g
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
701 kcal
Fett:
29 g
Karbohydrater:
75 g
Protein:
35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Skrell løken og gulrøttene. Kutt pølsene i skiver, grovhakk løken og kutt gulrøttene i terninger.
Tilbered risen som anvist på pakken.
 Varm opp en stor gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og gulrøttene i omtrent 2 minutter, og tilsett pølsebitene, ½ ss hvetemel og tomatpurèen. Stek det hele videre i ett minutt til. Tilsett buljongen, fløten og krydderet med basilikum og oregano. Tilsett omtrent 2 dl vann, og ha det i gryten. La gryten få et oppkok, skru ned varmen, og la den stå på svak varme under omrøring i omtrent 15 minutter, til gulrøttene er møre. Smak til med litt salt og pepper.  
God middag!