Stroganoff med kjøttpølser og ris
20-30
Glutenfri

Stroganoff med kjøttpølser og ris

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • sennep,
  • melk

Basisvarer

  • hvetemel
  • vann
  • salt
  • pepper
  • olje

Stroganoff

gul løk
Gul løk
1 stk
gulrøtter
Gulrøtter
2 stk
mager kjøttpølse
Mager kjøttpølse (Sulfitt, Sennep, Melk, Laktose)
300–400 g
tomatpuré
Tomatpuré
1 pakke
oksebuljong
Oksebuljong
½–1 pakke
matfløte
Matfløte (Melk, Laktose)
1 pakke
oregano
Oregano
½–1 pakke
Hvetemel
½ ss
Vann
2 dl

Ris

basmatiris
Basmatiris
125 g
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 707 kcal
  • Fett 29 g
  • Karbohydrater 76 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Stoganoff: Skrell løken og gulrøttene. Kutt pølsene i skiver, grovhakk løken og kutt gulrøttene i terninger.
  2. Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
  3. Stroganoff, fortsettelse: Varm opp en stor gryte til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og gulrøttene i omtrent 2 minutter, og tilsett pølsebitene, ½ ss hvetemel og tomatpurèen. Stek det hele videre i ett minutt til. Tilsett buljongen, fløten og krydderet med basilikum og oregano. Tilsett omtrent 2 dl vann, og ha det i gryten. La gryten få et oppkok, skru ned varmen, og la den stå på svak varme under omrøring i omtrent 15 minutter, til gulrøttene er møre. Smak til med litt salt og pepper.  
  4. God middag!