Stekt lyrfilet i ingefærsaus med nudler og pak choy
15-20
Laktosefri

Stekt lyrfilet i ingefærsaus med nudler og pak choy

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk,
  • soya

Basisvarer

  • smør
  • olje
  • salt

Nudler

eggenudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
½ pakke

Pak choy og rødløk

pak choy
Pak choy
1 stk
rødløk
Rødløk
1 stk

Stekt lyrfilet i ingefærsaus

lyrfilet
Lyrfilet (Fisk)
165 g
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke
chiliflak
Chiliflak
½ pakke
Smør (Melk)
1 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 546 kcal
  • Fett 12 g
  • Karbohydrater 70 g
  • Protein 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland de ferdigkokte nudlene og de stekte grønnsakene sammen i en bolle. Vend inn sausen fra stekingen av fisken og eventuelt litt pepper.

  1. Nudler: Tilbered nudlene som anvist på pakken. 
  2. Pak choy og rødløk: Skyll pak choyen og del den i grove biter. Skrell og kutt rødløken i tynne båter. Varm opp en stekepanne til høy varme og ha i litt olje. Wok grønnsakene i 1 minutt, og krydre med litt salt. Ha dem deretter over på en tallerken. 
  3. Stekt lyrfilet i ingefærsaus: Varm opp stekepannen fra forrige punkt til høy varme, og ha i litt olje. Stek fisken i 1 minutt på den ene siden, eller til den er godt brunet. Snu fisken og ha over soya- og ingefærsausen og 1 ss smør. Gi det hele et raskt oppkok. Dryss chiliflakene over retten.
  4. God middag! 
  5. Restetips: Ha resten av nudlene i en suppe, wok eller i en thaisalat.