Vegetar
Pizza Margherita
med ruccola3.97 (71)
Under 30 min
7 Ingredienser
Dette er vår variant av denne italienske klassikeren.
Dette er vår variant av denne italienske klassikeren.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
Cherrytomater
250 g
Mozzarella
1 pakke
Pizzabunn
2 stk
Pizzasaus
1 pakke
Basilikumolje
1 pakke
Ruccola
50 g
Revet Grande Premium
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 818 kcal
- Fett: 39 g
- Karbohydrater: 84 g
- Protein: 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.
Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så høyt den går.
Skyll og tørk tomatene og ruccolaen. Del tomatene i to, og del mozzarellaen i tynne skiver.
Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og fordel mozzarellaskivene og de delte tomatene over. Ringle over basilikumoljen og stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips).
Topp de ferdigstekte pizzaene med ruccolaen og den revne osten. Buon appetito!
God middag!