Pastapanne med kremet tomat- og kjøttsaus og ruccolasalat

Pastapanne med kremet tomat- og kjøttsaus og ruccolasalat

4.06 (295)
Under 20 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Hvetemel
  • olje
  • pepper
  • salt
  • vann
Pasta
200 g
(Hvete)
Gul løk
½–1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Gulrot
1 stk
Kjøttdeig
300 g
Oregano
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Matfløte
½ pakke
(Melk, Laktose)
Hvetemel
1½ ss
(Hvete)
Vann
2 dl
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Ruccola
50 g
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
890 kcal
Fett:
33 g
Karbohydrater:
96 g
Protein:
52 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend gjerne ruccolaen opp med litt olivenolje.

Tilbered pastaen som anvist på pakken.
 Skrell og finhakk løken og hvitløken. Skrell og grovriv gulroten. Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i 3–5 minutter, til den har en jevn stekeskorpe. Krydre med salt og pepper. 
 Tilsett løken, hvitløken, den revne gulroten og basilikum- og oreganokrydderet, og stek det hele i 1–2 minutter. Rør inn 1½ ss hvetemel og oksebuljongen. Spe på med 2 dl vann og de moste tomatene, litt etter litt. Kok opp, og la tomat- og kjøttsausen småkoke i 5–6 minutter.
 Sil vannet av den ferdigkokte pastaen. Bland pastaen med tomat- og kjøttsausen og matfløten. Gi det hele et raskt oppkok, og ta pannen av varmen.
 Skyll ruccolaen. Finriv Grana Padano-osten over pastapannen før servering (se tips).
God middag!