Glutenfri
Kyllingfilet og ovnsbakte poteter
med appelsin, spinat og peppersaus4.27 (84)
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Småpoteter
300 g
Rødløk
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Spinat
50 g
Appelsin
1 stk
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Peppersaus
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 467 kcal
- Fett: 16 g
- Karbohydrater: 46 g
- Protein: 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
Skyll og del potetene i to. Skrell og kutt rødløken i båter. Skrell og kutt gulrøttene i store biter. Fordel potetene på den ene siden av et stekebrett med bakepapir, og løken og gulrøttene på den andre siden. Vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene og grønnsakene i ovnen i 15–20 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte.
Ta kyllingen ut av pakken, og del den i to på langs. Ta vare på kraften. Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen rundt om, i 1–2 minutter. Legg kyllingen oppå potetene og grønnsakene i ovnen når det gjenstår 8–10 minutter av grønnsakenes steketid, og stek den ferdig med grønnsakene.
Skyll og tørk spinaten. Skrell appelsinen og kutt fruktkjøttet i terninger. Vend spinaten og appelsinen sammen med de ferdigstekte grønnsakene før servering.
Hell peppersausen og kraften fra kyllingpakken over i en liten kjele. Kok opp på middels varme under omrøring.
Vel bekomme!
God middag!