Crispy kylling med jasminris, salat og chilimajones

Crispy kylling med jasminris, salat og chilimajones

4.08 (1170)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • salt
  • pepper
  • olje
Jasminris
135 g
Kryddersmør
½-1 pakke
(Melk, Laktose)
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Tobladssalat
100 g
Finsnittet rødkål
100 g
Cherrytomater
1 pakke
Chilimajones
½ pakke
(Egg, Sennep)
Kinesisk wok- og dippsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 924 kcal
  • Fett: 51 g
  • Karbohydrater: 83 g
  • Protein: 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Sylt gjerne rødkålen før du har den i salaten. Kok opp en kjele med ½ dl eddik, 1 dl sukker og 1½ vann. La rødkålen trekke i laken frem til servering.

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og halve pakken med kryddersmør. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, til den er sprø og gjennomvarm.
 Bland sammen salaten, rødkålen og cherrytomatene i en salatbolle. Smak til med olivenolje, eddik, salt og pepper.
 Server chilimajonesen og dippsausen til retten.
God middag!