Crispy kylling med jasminris, salat og chilimajones
4.08 (1170)
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olivenolje
- eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
- salt
- pepper
- olje
Jasminris
135 g
Kryddersmør
½-1 pakke
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Tobladssalat
100 g
Finsnittet rødkål
100 g
Cherrytomater
1 pakke
Chilimajones
½ pakke
Kinesisk wok- og dippsaus
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 924 kcal
- Fett: 51 g
- Karbohydrater: 83 g
- Protein: 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Sylt gjerne rødkålen før du har den i salaten. Kok opp en kjele med ½ dl eddik, 1 dl sukker og 1½ vann. La rødkålen trekke i laken frem til servering.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje og halve pakken med kryddersmør. Stek kyllingen i 3–4 minutter på hver side, til den er sprø og gjennomvarm.
Bland sammen salaten, rødkålen og cherrytomatene i en salatbolle. Smak til med olivenolje, eddik, salt og pepper.
Server chilimajonesen og dippsausen til retten.
God middag!