Laktosefri
Pasta med ragu på mørkokt svinebog
paprika, spinat og tomatNy oppskrift
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
 - Hvete·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Olje
 - pepper
 - salt
 - smør
 - vann
 
Mezze maniche
200 g
Smør
½ ss
Gul løk
½ stk
Spinat
50 g
Rød paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Mørkokt svinebog med hvitløk og pepper
300 g
Tomatpuré
1 pakke
Oksebuljong
1 pakke
Vann
2 dl
Grana Padano
1 stk
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 704 kcal
 - Fett:
 - 21 g
 - Karbohydrater:
 - 83 g
 - Protein:
 - 45 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt mer vann i sausen hvis du syns den blir for tykk.
 Tilbered pastaen som anvist på pakken.    
 Skrell og grovhakk løken. Skyll spinaten, paprikaen og tomaten. Kutt paprikaen og tomaten i store terninger, og kutt kjøttet i tynne skiver. Varm opp en stor kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og paprikaen i omtrent 2 minutter, eller til løken er blank. Tilsett tomatpuréen, og stek videre i 2 minutter.    
 Ha i tomaten, oksebuljongen, kjøttet, kraften fra pakkene og 2 dl vann i kjelen, og kok opp. Skru ned varmen til middels og la det det hele småkoke i omtrent 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Vend inn spinaten rett før servering. 
 Sil vannet av pastaen, ha den tilbake i kjelen, og vend inn ½ ss smør.       
 Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.
God middag!
