Svinenakke med spisskål, reddiker, kryddersmør og jasminris
15-20
Glutenfri

Svinenakke med spisskål, reddiker, kryddersmør og jasminris

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • sulfitt,
  • melk

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • pepper

Jasminris

jasminris
Jasminris
135 g

Grønnsaker og kryddersmør

gulrot
Gulrot
1 stk
spisskål
Spisskål
½–1 bit
reddiker
Reddiker
½ bunt
kryddersmør
Kryddersmør (Melk, Laktose)
1 pakke

Svinenakke

svinenakke i skiver
Svinenakke i skiver
300 g
sitruskrydder
Sitruskrydder (Sulfitt)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 834 kcal
  • Fett 50 g
  • Karbohydrater 59 g
  • Protein 38 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken, og kok opp en kjele med lettsaltet vann til grønnsakene. 
  2. Grønnsaker og kryddersmør: Skrell og kutt gulroten i skiver. Skjær ut stilken på spisskålen og kutt den i centimeter tykke strimler. Skyll og kutt av stilken på reddikene og del dem i to. Ha grønnsakene i det kokende vannet og la det koke i omtrent 3 minutter. Hell av vannet og tilsett urtesmøret i kjelen, og vend det inn med grønnsakene.  
  3. Svinenakke: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter på begge sider, eller til kjøttet er gjennomstekt. Krydre kjøttet med sitruskrydder og litt pepper. 
  4. God middag!