Stekt svinekam med bulgursalat, cherrytomater og cæsardressing
Laktosefri

Stekt svinekam med bulgursalat

cherrytomater og cæsardressing
3.74 (80)
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Bulgur
125 g
(Hvete)
Persillade
½–1 pakke
(Sulfitt)
Rødt eple
½ stk
Sjalottløk
½ stk
Smør
½ ss
(Melk)
Svinekam i skiver
300 g
Hjertesalat
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Cæsardressing
1 pakke
(Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
672 kcal
Fett:
37 g
Karbohydrater:
41 g
Protein:
43 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ønsker en mildere smak på bulguren kan du surre løken blank i litt olje, før du tilsetter den i bulguren.

 Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha persilladen i kokevannet.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, til det er gjennomstekt. La kjøttet hvile i omtrent 5 minutter før servering.
 Skyll og kutt eplet i terninger. Skrell og finhakk sjalottløken. Vend eplet, løken og 1 ss smør inn i den ferdigkokte bulguren (se tips).
 Skyll og kutt hjertesalaten i grove strimler, og skyll cherrytomatene. Ha grønnsakene over i en bolle og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Server cæsardressingen til retten. 
God middag!