Laktosefri
Stekt svinekam med bulgursalat
cherrytomater og cæsardressing3.74 (80)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olivenolje
- olje
- pepper
- salt
- smør
Bulgur
125 g
Persillade
½–1 pakke
Rødt eple
½ stk
Sjalottløk
½ stk
Smør
½ ss
Svinekam i skiver
300 g
Hjertesalat
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Cæsardressing
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 672 kcal
- Fett:
- 37 g
- Karbohydrater:
- 41 g
- Protein:
- 43 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ønsker en mildere smak på bulguren kan du surre løken blank i litt olje, før du tilsetter den i bulguren.
Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha persilladen i kokevannet.
Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, til det er gjennomstekt. La kjøttet hvile i omtrent 5 minutter før servering.
Skyll og kutt eplet i terninger. Skrell og finhakk sjalottløken. Vend eplet, løken og 1 ss smør inn i den ferdigkokte bulguren (se tips).
Skyll og kutt hjertesalaten i grove strimler, og skyll cherrytomatene. Ha grønnsakene over i en bolle og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
Server cæsardressingen til retten.
God middag!