Stekt svinekam med bulgursalat
cherrytomater og cæsardressing3.82 (99)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
 - Egg·
 - Sennep·
 - Fisk·
 - Hvete·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Olivenolje
 - olje
 - pepper
 - salt
 - smør
 
Bulgur
125 g
Persillade
½–1 pakke
Rødt eple
½ stk
Sjalottløk
½ stk
Smør
½ ss
Svinekam i skiver
300 g
Hjertesalat
1 stk
Cherrytomater 
1 pakke
Cæsardressing
1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 676 kcal
 - Fett:
 - 37 g
 - Karbohydrater:
 - 43 g
 - Protein:
 - 43 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ønsker en mildere smak på bulguren kan du surre løken blank i litt olje, før du tilsetter den i bulguren.
 Tilbered bulguren som anvist på pakken, men ha persilladen i kokevannet.
 Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter på hver side, til det er gjennomstekt. La kjøttet hvile i omtrent 5 minutter før servering.
 Skyll og kutt eplet i terninger. Skrell og finhakk sjalottløken. Vend eplet, løken og 1 ss smør inn i den ferdigkokte bulguren (se tips).
 Skyll og kutt hjertesalaten i grove strimler, og skyll cherrytomatene. Ha grønnsakene over i en bolle og vend inn litt olivenolje, salt og pepper.
 Server cæsardressingen til retten. 
God middag!
