Laktosefri
Biff Chop Suey
med paprika, gulrøtter og nudler4.02 (251)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
 - Hvete·
 - Soya
 
Basisvarer:
- Olje
 
Eggnudler
125 g
Gulrot
1 stk
Rødløk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Marinerte biffstrimler
250 g
Soya- og ingefærsaus
½–1 pakke
Sweet chili-saus
½–1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 617 kcal
 - Fett:
 - 20 g
 - Karbohydrater:
 - 76 g
 - Protein:
 - 32 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
 Tilbered nudlene som anvist på pakken.
 Skrell og kutt gulroten i tynne skiver. Skrell og kutt løken i tynne båter. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. 
 Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek biffstrimlene under omrøring i 2–3 minutter, til de får en gyllen skorpe og er gjennomstekte. Ha biffen over på en tallerken, og varm opp stekepannen til middels høy varme. Ha i litt ny olje, hvis det trengs, og stek grønnsakene i omtrent 4 minutter under omrøring. Tilsett soya- og ingefærsausen og sweet chili-sausen, og kok opp. Skru av varmen og vend inn biffstrimlene og sjyen fra dem.
God middag!
