Laktosefri
Pepperonipizza med aromasopp, rødløk og ruccolasalat
4.3 (2244)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
 - Rug·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
 - olivenolje
 - pepper
 - salt
 
Rødløk
½–1 stk
Aromasopp
100 g
Pizzabunner
2 stk
Pizzasaus
1 pakke
Revet ost
100 g
Pepperonipølse i skiver
1 pakke
Ruccola
50 g
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 923 kcal
 - Fett:
 - 40 g
 - Karbohydrater:
 - 97 g
 - Protein:
 - 45 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bytt plass på stekebrettene underveis i steketiden hvis du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et jevnere resultat.
Varm opp stekeovnen til 240 grader varmluft, eller så varmt som ovnen din går.
 Skrell rødløken, og børst soppen fri for jord. Kutt løken og soppen i tynne skiver.
 Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir. Smør pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og strø den revne osten over. Topp med pepperonien, soppen og rødløken. Stek pizzaene i ovnen i 6–8 minutter (se tips).
 Skyll ruccolaen, og ha den i en skål. Smak til med olivenolje, salt og pepper, og topp pizzaen med ruccolaen ved servering.
God middag!
