Kokoskremede nudler med teriyakikjøttdeig med linser, peanøtter og pak choy
20-30
Laktosefri

Kokoskremede nudler med teriyakikjøttdeig med linser, peanøtter og pak choy

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • egg,
  • hvete,
  • peanøtter,
  • nøtter,
  • soya

Basisvarer

  • olje
  • salt
  • sukker

Kokoskremede nudler

eggenudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
125 g
kokoskrem
Kokoskrem
1 pakke
teriyakisaus
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
½ pakke
srirachasaus
Srirachasaus
½–1 pakke
lime
Lime
½ stk

Grønnsaker

rød paprika
Rød paprika
1 stk
pak choy
Pak choy
1 stk

Teriyakikjøttdeig

kjøttdeig med linser
Kjøttdeig med linser
300 g
teriyakisaus
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
½ pakke

Til servering

lime
Lime
½ stk
peanøtter
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 830 kcal
  • Fett 39 g
  • Karbohydrater 77 g
  • Protein 42 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Kokoskremede nudler: Kok nudlene som anvist på pakken. 
  2. Grønnsaker: Skyll paprikaen og pak choyen. Rens og kutt paprikaen i strimler. Kutt pak choyen i 4 tynne båter på langs. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 1 minutt, og ha de deretter over på en tallerken.  
  3. Teriyakikjøttdeig: Varm opp stekepannen fra forrige punkt til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Vend inn halvparten av teriyakisausen og grønnsakene og varm raskt opp.  
  4. Kokoskremede nudler, fortsettelse: Ha kokoskremen og resten av teriyakisausen i en kjele og kok opp. Smak til med srirachasaus, saft fra limen, litt sukker og salt. Ha de ferdigkokte nudlene i sausen og kok over middels varme i 1 minutt.   
  5. Servering: Del resten av limen i båter og server dem, peanøttene og resten av srirachasausen til retten. 
  6. God middag!