20-30
Laktosefri
Kokoskremede nudler med teriyakikjøttdeig med linser, peanøtter og pak choy
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- egg,
- hvete,
- peanøtter,
- nøtter,
- soya
Basisvarer
- olje
- salt
- sukker
Kokoskremede nudler
Eggenudler (Egg, Hvete)
125 g
Kokoskrem
1 pakke
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
½ pakke
Srirachasaus
½–1 pakke
Lime
½ stk
Grønnsaker
Rød paprika
1 stk
Pak choy
1 stk
Teriyakikjøttdeig
Kjøttdeig med linser
300 g
Teriyakisaus (Soya, Sesamfrø, Hvete)
½ pakke
Til servering
Lime
½ stk
Peanøtter (Peanøtter, Nøtter)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 830 kcal
- Fett 39 g
- Karbohydrater 77 g
- Protein 42 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Kokoskremede nudler: Kok nudlene som anvist på pakken.
- Grønnsaker: Skyll paprikaen og pak choyen. Rens og kutt paprikaen i strimler. Kutt pak choyen i 4 tynne båter på langs. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek grønnsakene i 1 minutt, og ha de deretter over på en tallerken.
- Teriyakikjøttdeig: Varm opp stekepannen fra forrige punkt til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og stek den til den er gjennomstekt. Vend inn halvparten av teriyakisausen og grønnsakene og varm raskt opp.
- Kokoskremede nudler, fortsettelse: Ha kokoskremen og resten av teriyakisausen i en kjele og kok opp. Smak til med srirachasaus, saft fra limen, litt sukker og salt. Ha de ferdigkokte nudlene i sausen og kok over middels varme i 1 minutt.
- Servering: Del resten av limen i båter og server dem, peanøttene og resten av srirachasausen til retten.
- God middag!