15-20
Lakseburger med sennep, marinert løk, tomatsalat i cæsardressing og urtefries
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sulfitt,
- egg,
- sennep,
- fisk,
- hvete,
- spelthvete,
- melk
Basisvarer
- eplesider- eller hvitvinseddik
- bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
Potetbåter
Poteter
350 g
Urtemiks
½ pakke
Marinert løk
Rødløk
1 stk
Eplesider- eller hvitvinseddik
1 ss
Tomatsalat i cæsardressing
Tomat
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
1 pakke
Lakseburger med grov sennep
Lakseburger (Fisk)
1 pakke
Grov sennep (Sulfitt, Sennep)
1 glass
Brioche
Brioche-hamburgerbrød (Egg, Hvete, Spelthvete, Melk, Laktose)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 807 kcal
- Fett 40 g
- Karbohydrater 72 g
- Protein 40 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek gjerne snittflaten på briochebrødene i litt olje over høy varme i 30 sekunder.
- Varm opp stekeovnen til 210 grader varmluft.
- Potetbåter: Skyll og kutt potetene i båter. Fordel potetbåtene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn urtemiksen og litt olje. Stek potetene i ovnen i omtrent 20 minutter. Snu på potetene 1–2 ganger underveis i steketiden.
- Marinert løk: Skrell og kutt løken i så tynne ringer du klarer. Bruk gjerne en mandolin hvis du har det. Skyll løken i kaldt vann, og ha den i en skål. Vend inn 1 ss eddik og litt salt, og la løken marinere på kjøkkenbenken frem til servering.
- Tomatsalat i cæsardressing: Skyll og kutt tomaten i grove biter. Ha tomatbitene, kålsalaten og cæsardressingen i en bolle, og vend sammen.
- Lakseburger med grov sennep: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek lakseburgerne i 2 minutter på hver side. Smør sennepen på lakseburgerne og la dem hvile i stekepannen i 2 minutter før servering.
- Brioche: Varm burgerbrødene i ovnen i omtrent 2 minutter.
- Vel bekomme!