Salat med panert lysing, sitruskrydrede poteter og soyamajones

Godt og rimelig

Laktosefri
Glutenfri

Salat med panert lysing

sitruskrydrede poteter og soyamajones
Ny oppskrift
Under 35 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
Liste
Liste
Bilder
Poteter
350 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Panert lysing
290 g
(Fisk)
Rødt eple
1 stk
Gulrot
1 stk
Strimlet kålsalat
150 g
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
½ ss
Lettmajones
1 pakke
(Egg)
Glutenfri soyasaus
1–2 ss
(Soya)
Næringsberegning (per porsjon)
Energi:
635 kcal
Fett:
30 g
Karbohydrater:
68 g
Protein:
22 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kutt gulroten i grove biter, og bak den i ovnen med grønnsakene i omtrent 10 minutter, hvis dere heller ønsker det. Gulroten kan også grovrives, for å forenkle steget.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i båter. Fordel dem på et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje og sitruskrydderet. Stek potetene i ovnen i omtrent 20 minutter.
 Fordel fisken på et stekebrett med bakepapir, og stek den i ovnen under potetene i omtrent 15 minutter, eller til den er gjennomvarm. Del dem gjerne i to før servering.
Skyll og kutt eplet i tynne båter. Skrell og kutt gulroten i tynne bånd med en skreller (se tips). Vend kålsalaten sammen med 1 ss olivenolje og ½ ss eddik i en bolle. Ha kålsalaten utover et stort fat, og fordel gulrotbåndene og eplebåtene oppå.
Ha majonesen i en skål, og smak til med soyasausen. Fordel de ferdigstekte potetene og fisken på fatet med salaten, og server majonesen til retten.
God middag!