Pasta med ragu på mørkokt svinebog, paprika, spinat og tomat
20-30
Laktosefri

Pasta med ragu på mørkokt svinebog, paprika, spinat og tomat

Ingredienser

Allergener
  • Egg,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • smør
  • vann
  • olje
  • salt
  • pepper

Pasta

mezze maniche
Mezze maniche (Hvete)
200 g
Smør (Melk)
½ ss

Ragu på mørkokt svinebog

gul løk
Gul løk
½ stk
spinat
Spinat
50 g
rød paprika
Rød paprika
1 stk
tomat
Tomat
1 stk
mørkokt svinebog med rosmarin og salvie
Mørkokt svinebog med rosmarin og salvie
300 g
tomatpuré
Tomatpuré
1 pakke
oksebuljong
Oksebuljong
1 pakke
Vann
2 dl

Tilbehør

Grana Padano
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 825 kcal
  • Fett 32 g
  • Karbohydrater 83 g
  • Protein 53 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt mer vann i sausen hvis du syns den blir for tykk.

  1. Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.    
  2. Ragu på mørkokt svinebog: Skrell og grovhakk løken. Skyll spinaten, paprikaen og tomaten. Kutt paprikaen og tomaten i store terninger, og kutt kjøttet i tynne skiver. Varm opp en stor kjele til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek løken og paprikaen i omtrent 2 minutter, eller til løken er blank. Tilsett tomatpuréen, og stek videre i 2 minutter.    
  3. Ragu på mørkokt svinebog, fortsettelse: Ha i tomaten, oksebuljongen, kjøttet, kraften fra pakkene og 2 dl vann i kjelen, og kok opp. Skru ned varmen til middels og la det det hele småkoke i omtrent 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Vend inn spinaten rett før servering. 
  4. Pasta, fortsettelse: Sil vannet av pastaen, ha den tilbake i kjelen, og vend inn ½ ss smør.       
  5. Tilbehør: Finriv Grana Padano-osten over retten ved servering.