Hoisinglasert kylling med frisk kålsalat og sesamris
15-20
Laktosefri
Glutenfri

Hoisinglasert kylling med frisk kålsalat og sesamris

Den søte, smakfulle hoisinsausen er en asiatisk yndling, og passer utmerket til kylling. Sprø grønnsaker og cashewnøtter gir en deilig krønsj.

Ingredienser

Allergener
  • Sesamfrø,
  • soya

Basisvarer

  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • sukker
  • salt
  • soyasaus
  • pepper
  • olje

Sesamris

jasminris
Jasminris
135 g
sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke

Frisk kålsalat

gulrot
Gulrot
1 stk
purre
Purre
½ stk
koriander
Koriander
1 bunt
finsnittet hodekål
Finsnittet hodekål
150 g
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
2 ss
Sukker
1 ss
Salt
½ ts

Hoisinglasert kylling

Cajun sous vide-kyllingfilet
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
hoisinsaus
Hoisinsaus (Soya, Sesamfrø)
½–1 pakke
lime
Lime
½ stk
Soyasaus (Soya)
2 ss
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 672 kcal
  • Fett 16 g
  • Karbohydrater 88 g
  • Protein 44 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Sesamris: Tilbered risen som anvist på pakken. Varm opp en tørr stekepanne til middels varme, og rist sesamfrøene i omtrent 2 minutter, eller til de er gylne. Bland sesamfrøene inn i den ferdigkokte risen. 
  2. Frisk kålsalat: Skrell gulroten, og riv den på den grove siden av et rivjern. Skyll og kutt purren i i tynne strimler. Skyll og grovhakk korianderen. Ha gulroten, purren, korianderen og hodekålen i en salatbolle. Bland sammen 2 ss eddik, 1 ss sukker og ½ ts salt i en skål. Bland dressingen inn i grønnsakene. La kålsalaten stå på benken frem til servering. 
  3. Hoisinglasert kylling: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen i 4–5 minutter på begge sider, til den er gyllen. Bland sammen hoisinsausen, saften fra limen og 2 ss soyasaus i en skål. Hell sausen over kyllingen mot slutten av steketiden. La kyllingen hvile i 5 minutter, før du skjærer den i skiver.
  4. Nyt måltidet!