Pastasalat med bacon, egg og cæsardressing
20-30
Godt og rimelig
Laktosefri

Pastasalat med bacon, egg og cæsardressing

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • fisk,
  • hvete,
  • melk

Basisvarer

  • salt
  • olje
  • pepper

Pasta

casarecce
Casarecce (Hvete)
100–200 g

Egg

egg
Egg (Egg)
2 stk

Bacon

bacon
Bacon
150 g

Salat

rødløk
Rødløk
1 stk
hjertesalat
Hjertesalat
1 stk
tomat
Tomat
1 stk
cæsardressing
Cæsardressing (Fisk, Sulfitt, Egg, Sennep, Melk)
½–1 pakke

Servering

krutonger
Krutonger (Hvete)
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 700 kcal
  • Fett 29 g
  • Karbohydrater 73 g
  • Protein 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Pasta: Kok pastaen som anvist på pakken. Sil og avkjøl den ferdigkokte pastaen. 
  2. Egg: Kok opp en kjele med vann. Kok eggene i 7–8 minutter, da er eggene smilende. Hell av vannet, og avkjøl eggene i kaldt vann. Skrell og kutt dem i båter. 
  3. Bacon: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i omtrent 5 minutter, eller til de er gylne og sprø.
  4. Salat: Skrell og kutt løken i tynne skiver. Kutt enden av hjertesalaten og skyll den og tomaten i kaldt vann. Kutt salaten i strimler og tomaten i båter. Ha løken, salaten og tomaten i en serveringsbolle og vend inn cæsardressingen. Smak til med litt salt og pepper. 
  5. Servering: Server salaten med pastaen, eggene og baconet, og topp med krutongene. Du kan blande alt sammen i salatbollen, eller servere det i hver sine skåler. God middag!