Wrap med kormakylling og friske grønnsaker
15-20

Wrap med kormakylling og friske grønnsaker

Ingredienser

Allergener
  • Sennep,
  • hvete,
  • gluten,
  • mandler

Basisvarer

  • vann
  • sukker
  • olje
  • aluminiumsfolie (kan sløyfes)

Kormakylling

utbenet kyllinglår u/skinn
Utbenet kyllinglår u/skinn
350 g
kormapaste
Kormapaste (Sennep, Mandler)
½–1 glass
kokoskrem
Kokoskrem
1 pakke
Vann
½ dl

Grønnsaker

gulrot
Gulrot
1 stk
tomat
Tomat
1 stk
rødløk
Rødløk
1 stk
strimlet kålsalat
Strimlet kålsalat
120 g
lime
Lime
½ stk
Sukker
1 ts

Tortillalefser

tortillalefser
Tortillalefser (Hvete, Gluten)
4 stk

Til servering

lime
Lime
½ stk
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 907 kcal
  • Fett 39 g
  • Karbohydrater 90 g
  • Protein 48 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 210 grader varmluft. 
  2. Grønnsaker: Skrell og grovriv gulroten på et rivjern. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt hele rødløken i tynne skiver. Bland sammen halvparten av løkskivene, 1 ts sukker og saften fra halve limen i en skål. La løken trekke i 5–10 minutter, og vend inn tomaten, gulroten og den strimlede kålsalaten rett før servering. 
  3. Kormakylling: Skjær kyllingen i små biter. Behold gjerne fettet på for bedre smak. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kyllingen og resten av løken i 3–4 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt. Rør inn kormapasten, kokoskremen og ½ dl vann. Kok opp, og la det småkoke til resten av retten er klar.
  4. Tortillalefser: Pakk tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 4–5 minutter før servering.
  5. Til servering: Kutt resten av limen i båter. Fyll tortillalefsene med grønnsakene og kormakyllingen, og server limebåtene til retten. Vel bekomme!