Kyllingvinger i barbequesaus med småpoteter, friske grønnsaker, aioli og sweet chilisaus
15-20
Glutenfri

Kyllingvinger i barbequesaus med småpoteter, friske grønnsaker, aioli og sweet chilisaus

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • egg,
  • sennep

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper

Ovnsbakte poteter

småpoteter
Småpoteter
300 g

Kyllingvinger i barbequesaus

konfiterte kyllingvinger med koreansk barbecue
Konfiterte kyllingvinger med koreansk barbecue
650 g
barbecuesaus
Barbecuesaus
1 pakke

Grønnsaker

gulrot
Gulrot
1 stk
gul paprika
Gul paprika
1 stk
agurk
Agurk
½ stk

Servering

aioli
Aioli (Sulfitt, Egg, Sennep)
½–1 pakke
søt chilisaus
Søt chilisaus
½–1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 1006 kcal
  • Fett 66 g
  • Karbohydrater 62 g
  • Protein 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

  1. Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
  2. Ovnsbakte poteter: Skyll potetene og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper og bak potetene i ovnen i omtrent 18 minutter, eller til de er gjennomstekte.  
  3. Kyllingvinger i barbequesaus: Legg pakken med kyllingvingene i en bolle med lunkent vann i omtrent 5 minutter. Trykk kyllingvingene forsiktig fra hverandre i pakken før du åpner den. Fordel kyllingen i en ildfast form, og stek den i ovnen i omtrent 15 minutter. Vend om på kyllingen underveis i steketiden, slik at den blir jevnt stekt. Fordel barbequesausen over kyllingen når det gjenstår 5 minutter av steketiden.
  4. Grønnsaker: Skrell gulroten, og skyll paprikaen og agurken. Kutt gulroten, paprikaen og agurken i staver og fordel grønnsakene i skåler eller på et fat.   
  5. Servering: Server aiolien og den søte chilisausen til retten.