Kyllingvinger i barbequesaus med småpoteter, friske grønnsaker, aioli og sweet chilisaus
Laktosefri
Glutenfri

Kyllingvinger i barbequesaus med småpoteter, friske grønnsaker, aioli og sweet chilisaus

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper
Småpoteter
300 g
Konfiterte kyllingvinger med koreansk barbecue
650 g
Barbecuesaus
1 pakke
Gulrot
1 stk
Gul paprika
1 stk
Agurk
½ stk
Aioli
½–1 pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Søt chilisaus
½–1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 1006 kcal
  • Fett: 66 g
  • Karbohydrater: 62 g
  • Protein: 40 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 230 grader varmluft.
Skyll potetene og fordel dem utover et stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper og bak potetene i ovnen i omtrent 18 minutter, eller til de er gjennomstekte.  
 Legg pakken med kyllingvingene i en bolle med lunkent vann i omtrent 5 minutter. Trykk kyllingvingene forsiktig fra hverandre i pakken før du åpner den. Fordel kyllingen i en ildfast form, og stek den i ovnen i omtrent 15 minutter. Vend om på kyllingen underveis i steketiden, slik at den blir jevnt stekt. Fordel barbequesausen over kyllingen når det gjenstår 5 minutter av steketiden.
 Skrell gulroten, og skyll paprikaen og agurken. Kutt gulroten, paprikaen og agurken i staver og fordel grønnsakene i skåler eller på et fat.   
Server aiolien og den søte chilisausen til retten.  
God middag!