Roede
Laktosefri
Vegetar
Vegetarisk stir fry med tofu, koriander, ingefær, pak choy og fullkornsris
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
- Vann
- salt
Fullkornsris
135 g
Rød paprika
1 stk
Pak choy
1 stk
Koriander
1 bunt
Rødløk
1 stk
Tofu med chili & sitrongress
1 pakke
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Teriyakisaus
1 pakke
Vann
½ dl
Lime
½ stk
Sesamfrø
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 679 kcal
- Fett: 26 g
- Karbohydrater: 79 g
- Protein: 31 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skyll paprikaen, pak choyen og korianderen. Skrell rødløken. Rens og kutt paprikaen i grove terninger. Kutt pak choyen og rødløken i tynne båter. Grovhakk korianderen, og skjær tofuen i terninger.
Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme. Stek tofuen i ingefærblandingen i omtrent 2 minutter. Ha i paprikaen og løken, og stek det hele under omrøring i 3–4 minutter. Ha i pak choyen, teriyakisausen og ½ dl vann, og kok opp. Vend inn halvparten av korianderen. Smak til med salt. Topp retten med resten av korianderen.
Kutt limen i båter, og server limebåtene og sesamfrøene til retten.
300 g Ris: 100 g Energiinnhold: ca. 280 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!