Vegetarisk stir fry med tofu, koriander, ingefær, pak choy og fullkornsris
Roede
Laktosefri
Vegetar

Vegetarisk stir fry med tofu, koriander, ingefær, pak choy og fullkornsris

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Vann
  • salt
Fullkornsris
135 g
Rød paprika
1 stk
Pak choy
1 stk
Koriander
1 bunt
Rødløk
1 stk
Tofu med chili & sitrongress
1 pakke
(Soya)
Finkuttet ingefær, hvitløk og chili
½–1 pakke
Teriyakisaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø, Hvete)
Vann
½ dl
Lime
½ stk
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 679 kcal
  • Fett: 26 g
  • Karbohydrater: 79 g
  • Protein: 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tilbered risen som anvist på pakken.
 Skyll paprikaen, pak choyen og korianderen. Skrell rødløken. Rens og kutt paprikaen i grove terninger. Kutt pak choyen og rødløken i tynne båter. Grovhakk korianderen, og skjær tofuen i terninger. 
 Varm opp en stor stekepanne eller wokpanne til høy varme. Stek tofuen i ingefærblandingen i omtrent 2 minutter. Ha i paprikaen og løken, og stek det hele under omrøring i 3–4 minutter. Ha i pak choyen, teriyakisausen og ½ dl vann, og kok opp. Vend inn halvparten av korianderen. Smak til med salt. Topp retten med resten av korianderen. 
 Kutt limen i båter, og server limebåtene og sesamfrøene til retten. 
300 g Ris: 100 g Energiinnhold: ca. 280 kcal. For deg som registrerer middagen i Roedeappen: 1. Søk etter oppskrift. 2. Legg inn antall porsjoner (ikke mengde i gram).
God middag!