Glutenfri
Korma-kylling med ovnsbakt ris og blomkål, yoghurt og koriander
Ny oppskrift
Under 40 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Mandler·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
- vann
Cherrytomater
250 g
Kyllinglår
520 g
Kormapaste
1 glass
Kokoskrem
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Basmatiris
135 g
Blomkål
1 stk
Vann
3 dl
Koriander
½ bunt
Yoghurt naturell
1 pakke
Mangochutney
1 glass
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 1083 kcal
- Fett:
- 50 g
- Karbohydrater:
- 103 g
- Protein:
- 55 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
Skyll cherrytomatene, og kutt blomkålen i buketter. Del hvert av kyllinglårene i to ved leddet. Bland korma-pasten, kokoskremen, hønsebuljongen og 3 dl vann i en skål.
Fordel risen i en ildfast form, og vend inn korma-sausen fra punkt 2. Legg cherrytomatene, blomkålen og kyllingen i formen. Krydre kyllingen med salt og pepper, og stek det hele midt i ovnen i 30–35 minutter, eller til kyllingen er gjennomstekt.
Skyll og grovhakk korianderen. Strø korianderen over formen ved servering. Server yoghurten og mangochutneyen til retten.
God middag!