Pasta carbonara med bacon og grønne erter
4.16 (4159)
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Salt
- pepper
- olje
- olivenolje
Pasta
200 g
Baconterninger
150 g
Gul løk
1 stk
Matfløte
150 g
Grønne erter
125 g
Eggeplommer
2 stk
Tobladssalat
50 g
Tomat
1 stk
Revet Grande Premium
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 809 kcal
- Fett: 31 g
- Karbohydrater: 87 g
- Protein: 45 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Spar litt av kokevannet fra pastaen i en liten kopp. Skulle sausen bli for tykk, sper du med litt av kokevannet.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconet i 4–5 minutter, til det er sprøtt. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Tilsett løken, og stek videre i et par minutter, til den er lett gyllen.
Ha i matfløten, og la pastasausen småkoke i omtrent 5 minutter. Vend inn ertene, og smak til med salt og pepper. Knekk eggene, skill eggeplommene fra eggehvitene, og vend eggeplommene inn i pastasausen rett før servering.
Skyll og tørk salaten. Skyll og kutt tomaten i terninger. Bland sammen salaten og tomatterningene i en salatbolle, og vend inn litt olivenolje rett før servering.
Bland sausen inn i den ferdigkokte pastaen, og topp med den revne osten og grovkvernet pepper.
God middag!