Godt og rimelig
Laktosefri
Pastasalat med bacon, egg og cæsardressing
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Pasta
100–200 g
Egg
2 stk
Bacon
150 g
Rødløk
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Cæsardressing
½–1 pakke
Krutonger
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi:
- 693 kcal
- Fett:
- 29 g
- Karbohydrater:
- 72 g
- Protein:
- 35 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Kok pastaen som anvist på pakken. Sil og avkjøl den ferdigkokte pastaen.
Kok opp en kjele med vann. Kok eggene i 7–8 minutter, da er eggene smilende. Hell av vannet, og avkjøl eggene i kaldt vann. Skrell og kutt dem i båter.
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek baconterningene i omtrent 5 minutter, eller til de er gylne og sprø.
Skrell og kutt løken i tynne skiver. Kutt enden av hjertesalaten og skyll den og tomaten i kaldt vann. Kutt salaten i strimler og tomaten i båter. Ha løken, salaten og tomaten i en serveringsbolle og vend inn cæsardressingen. Smak til med litt salt og pepper.
Server salaten med pastaen, eggene og baconet, og topp med krutongene. Du kan blande alt sammen i salatbollen, eller servere det i hver sine skåler. God middag!
God middag!