Ørretburger med cheddar og chili, aioli, hjertesalat og potetskiver

Ørretburger med cheddar og chili

aioli, hjertesalat og potetskiver
Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Spelthvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Poteter
350 g
Kryddermiks med fennikel og pepper
1 pakke
(Sennep)
Ørretburger med cheddar og chili
260 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Hjertesalat
1 stk
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Brioche hamburgerbrød
1 pakke
(Egg, Hvete, Spelthvete, Melk, Laktose)
Aioli
½ pakke
(Sulfitt, Egg, Sennep)
Næringsbergening (per porsjon)
Energi:
748 kcal
Fett:
36 g
Karbohydrater:
71 g
Protein:
34 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Du kan også sylte løken hvis du ønsker det. Skrell og kutt rødløken i skiver. Kok opp 1 dl vann med 2 ss eddik, og 3 ss sukker i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn rødløken. La rødløken trekke i laken frem til servering.

Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft. 
 Skyll og kutt potetene i skiver. Fordel potetene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn kryddermiksen, litt olje og salt. Stek potetene i ovnen i 20–25 minutter, eller til de er gylne og gjennomstekte. 
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Krydre ørretburgerne med salt og pepper, og stek dem i omtrent 2 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
 Kutt enden av hjertesalaten, og skyll bladene og tomaten i kaldt vann. Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Kutt tomaten i skiver. 
Varm burgerbrødene i ovnen i 2–3 minutter før servering.
 Smør aiolien på snittflaten på burgerbrødene, og fyll dem etter eget ønske. 
God middag!