Sommer
Sprøpanert sei med grønn potetsalat og remulade
3.94 (143)
Under 20 min
8 Ingredienser
Potetsalat er godt året rundt. Her får du sprø sei og irrgrønne erter til. Rett og slett en litt annen vri på fish & chips. 
Potetsalat er godt året rundt. Her får du sprø sei og irrgrønne erter til. Rett og slett en litt annen vri på fish & chips. 
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
 - Sulfitt·
 - Egg·
 - Sennep·
 - Fisk·
 - Hvete·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Olje
 - pepper
 - salt
 
Småpoteter
300 g
Grønne erter
125 g
Gul løk
½ stk
Gul paprika
1 stk
Ruccola
50 g
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Tempurasei
330 g
Remulade
½ pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 654 kcal
 - Fett:
 - 30 g
 - Karbohydrater:
 - 65 g
 - Protein:
 - 31 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du fortrekker stekte grønnsaker, kan du steke grønnsakene som skal i potetsalaten. Klem gjerne litt sitronsaft over fisken. Det er også godt med dill og gressløk i potetsalaten, hvis du har det hjemme.
 Kok potetene i omtrent 15–20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Kok ertene sammen med potetene når det gjenstår omtrent 2 minutter av potetenes koketid.
 Skrell løken. Skyll og rens paprikaen, og kutt løken og paprikaen i tynne skiver. Skyll og tørk ruccolaen. Hell vannet av potetene og ertene. Del potetene i to. Ha potetene, ertene, løken, paprikaen og ruccolaen i en salatbolle, og vend inn sennepsvinaigretten. Smak til med salt og pepper.
 Varm opp en stekepanne til middels varme, og ha i litt olje. Stek fisken i 3–4 minutter på hver side.
 Server remuladen til retten. 
God middag!
