Ovnsbakt laks med kokte poteter, grønne bønner og soyasmør
Laktosefri
Glutenfri

Ovnsbakt laks med kokte poteter, grønne bønner og soyasmør

3.99 (150)
Under 20 min
4 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Smør
  • soyasaus
  • olje
  • salt
  • pepper
Småpoteter
300 g
Laksefilet
270 g
(Fisk)
Smør
2 ss
(Melk)
Soyasaus
1–2 ss
(Soya)
Reddiker
1 pakke
Kinakål og grønne bønner
250 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 538 kcal
  • Fett: 32 g
  • Karbohydrater: 32 g
  • Protein: 32 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Varm opp stekeovnen til 180 grader varmluft.
 Kok potetene i lettsaltet vann i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
 Fordel fisken i en smurt ildfast form, og krydre den med litt salt og pepper. Ha over 2 ss smør og 1–2 ss soyasaus og stek fisken midt i ovnen i 10–12 minutter, til den såvidt er gjennomstekt med en svak mørkerosa kjerne. 
 Skyll og kutt reddikene i båter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek reddikene, kålen og de grønne bønnene i 2–4 minutter, til det har fått litt farge, men fortsatt har litt tyggemotstand. Smak til med salt og pepper.
Nyt måltidet!
God middag!