Linguine med pannestekt sopp, kjernepesto og grønn salat med erter
Vegetar

Linguine med pannestekt sopp, kjernepesto og grønn salat med erter

3.93 (103)
Under 30 min
12 Ingredienser
Den kraftige smaken av stekt sopp og kjernepesto sammen med mild pasta og frisk grønn salat er smakfulle kombinasjoner.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • smør
  • olivenolje
  • salt
  • pepper
Bladpersille
1 bunt
Hvitløksfedd
1 stk
Kjerneblanding
1 pakke
Revet Grande Premium
1 pakke
(Melk, Laktose)
Olje
½–1 dl
Brokkoli
1 stk
Pasta
200 g
(Hvete)
Aromasopp
100 g
Gul løk
½ stk
Smør
½ ss
(Melk)
Tobladssalat
50 g
Sitron
½ stk
Grønne erter
125 g
Olivenolje
½ ss
Urtedressing
½ pakke
(Melk, Laktose)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 902 kcal
  • Fett: 46 g
  • Karbohydrater: 87 g
  • Protein: 35 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Hvis pestoen er vanskelig å kjøre sammen kan du tilsette litt lunket vann.

Kok opp vann til pastaen og brokkolien. 
 Skyll og grovhakk persillen. Skrell og grovhakk hvitløken. Ha persillen, hvitløken, kjerneblandingen og ½–1 dl olje i en egnet beholder og miks det sammen med en stavmikser, blender eller i en liten kjøkkenmaskin. Vend inn den revne Grande Premium-osten og smak til med salt og pepper. 
 Kutt brokkolien i buketter. Skrell og kutt stilken i biter. Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kok brokkolien med pastaen når det gjenstår omtrent 4 minutter av koketiden. Hell av vannet.
 Børst soppen fri for jord, og kutt den i skiver. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Varm opp en tørr stekepanne til høy varme, og tilsett soppen. Stek soppen i 3–4 minutter, til den har sluppet væske og blitt tørr igjen. Tilsett løken og ½ ss smør, og stek videre i 3–4 minutter, til soppen og løken er gyllen. Krydre med salt og pepper.
 Skyll og tørk salaten. Del sitronen i to. Ha salaten og ertene i en salatbolle, og klem over litt saft fra sitronen. Vend inn ½ ss olivenolje. 
 Bland soppen og kjernepestoen med pastaen og brokkolien. 
Server urtedressingen til retten. 
God middag!