Salat med sprø seinuggets, sitruskrydrede poteter og soyamajones

Godt og rimelig

Godt og rimelig
Laktosefri

Salat med sprø seinuggets, sitruskrydrede poteter og soyamajones

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
  • soyasaus
  • bakepapir (kan sløyfes)
  • salt
  • pepper
  • olje
Poteter
350 g
Sitruskrydder
1 pakke
(Sulfitt)
Sei nuggets
350 g
(Fisk, Hvete)
Rødt eple
1 stk
Gulrot
1 stk
Strimlet kålsalat
120 g
Olivenolje
1 ss
Eplesider-, hvitvins- eller blank eddik
½ ss
Lettmajones
1 pakke
(Egg)
Soyasaus
1–2 ss
(Soya)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 716 kcal
  • Fett: 35 g
  • Karbohydrater: 70 g
  • Protein: 31 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kutt gulroten i grove biter, og bak den i ovnen med grønnsakene i omtrent 10 minutter, hvis dere heller ønsker det. Gulroten kan også grovrives, for å forenkle steget.

Varm opp stekeovnen til 200 grader varmluft.
Skyll og kutt potetene i båter. Fordel dem på et stekebrett med bakepapir, og ha over litt olje og krydre med sitruskrydderet. Bak potetene i ovnen i omtrent 20 minutter.
 Fordel nuggetsene på et stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen under potetene i omtrent 15 minutter, eller til de er gjennomvarme. Del gjerne nuggetsene i to før servering. 
Skyll og kutt eplet i tynne båter. Skrell og kutt gulroten i tynne bånd med skrelleren (se tips). Vend kålsalaten sammen med 1 ss olivenolje og ½ ss eddik i en bolle. Ha kålsalaten utover et stort fat, og fordel gulrotbåndene og eplebåtene oppå.
Ha majonesen i en skål, og smak til med 1–2 ss soyasaus. Fordel de ferdigstekte potetene og nugetsene på fatet med salaten, og server majonesen til retten. Vel bekomme! 
God middag!