Sommer
Laktosefri
Soya og ingefærglaserte svinestrimler i pitabrød med bakte grønnsaker og guacamole
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Hvete·
- Rug·
- Soya
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- salt
- pepper
Rødløk
1 stk
Tomat
1 stk
Gul paprika
1 stk
Persillade
1 pakke
Svinekam i strimler
300 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
Pitabrød
4 stk
Ruccola
50 g
Guacamole
1 pakke
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 781 kcal
- Fett: 18 g
- Karbohydrater: 100 g
- Protein: 54 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Om du ønsker kan du servere grønnsakene rå, som en salat i stedet for å ovnsbake dem. Kutt løken i strimler og paprikaen i små terninger, og bland dem sammen med ruccolaen og cherrytomatene i en bolle.
Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
Skrell og kutt rødløken i båter. Skyll tomaten og paprikaen, og kutt tomaten i båter og paprikaen i grove biter (se tips). Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, persilladen, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 10 minutter.
Varm opp en stekepanne til høy varme og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, til det har fått en gyllen stekeskorpe. Tilsett soya og ingefærsausen, kok opp, og la det småkoke i ett minutt.
Stek pitabrødene som anvist på pakken.
Skyll og tørk ruccolaen. Fyll pitabrødene med guacamolen, ruccolaen, de bakte grønnsakene og kjøttet.
God middag!
God middag!