Soya og ingefærglaserte svinestrimler i pitabrød med bakte grønnsaker og guacamole
20-30
Laktosefri

Soya og ingefærglaserte svinestrimler i pitabrød med bakte grønnsaker og guacamole

Ingredienser

Allergener
  • Sulfitt,
  • hvete,
  • rug,
  • soya

Basisvarer

  • bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • salt
  • pepper

Bakte grønnsaker

rødløk
Rødløk
1 stk
tomat
Tomat
1 stk
gul paprika
Gul paprika
1 stk
persillade
Persillade (Sulfitt)
1 pakke

Soyamarinerte svinestrimler

svinekam i strimler
Svinekam i strimler
300 g
soya- og ingefærsaus
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
1 pakke

Pitabrød

pitabrød
Pitabrød (Hvete, Rug)
4 stk

Servering

ruccola
Ruccola
50 g
guacamole
Guacamole
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
  • Energi 781 kcal
  • Fett 18 g
  • Karbohydrater 100 g
  • Protein 54 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Om du ønsker kan du servere grønnsakene rå, som en salat i stedet for å ovnsbake dem. Kutt løken i strimler og paprikaen i små terninger, og bland dem sammen med ruccolaen og cherrytomatene i en bolle.

  1. Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
  2. Bakte grønnsaker: Skrell og kutt rødløken i båter. Skyll tomaten og paprikaen, og kutt tomaten i båter og paprikaen i grove biter (se tips). Fordel grønnsakene på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, persilladen, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i omtrent 10 minutter. 
  3. Soyamarinerte svinestrimler: Varm opp en stekepanne til høy varme og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, til det har fått en gyllen stekeskorpe. Tilsett soya og ingefærsausen, kok opp, og la det småkoke i ett minutt. 
  4. Pitabrød: Stek pitabrødene som anvist på pakken.
  5. Servering: Skyll og tørk ruccolaen. Fyll pitabrødene med guacamolen, ruccolaen, de bakte grønnsakene og kjøttet. 
  6. God middag!