Pitabrød med krydret svinekjøttdeig, kålsalat og hummus
4.12 (204)
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
 - Hvete·
 - Rug·
 - Melk
 
Basisvarer:
- Olje
 - pepper
 - salt
 - vann
 
Strimlet kålsalat
120 g
Lett urtedressing
½–1 pakke
Rødløk
½ stk
Svinekjøttdeig
300 g
Tyrkisk krydder
½ pakke
Garam masala
½ pakke
Vann
½ dl
Agurk
½ stk
Rødløk
½ stk
Pitabrød
4 stk
Hummus
½–1 pakke
Næringsberegning (per porsjon)
- Energi:
 - 841 kcal
 - Fett:
 - 29 g
 - Karbohydrater:
 - 95 g
 - Protein:
 - 51 g
 
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
 Ha den strimlede kålsalaten i en bolle, og vend inn urtedressingen. Smak til med salt og pepper.
 Skrell og finhakk halve rødløken. Varm opp en stekepanne til høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen og løken i 3–4 minutter, slik at kjøttet får litt stekeskorpe. Tilsett ½ dl vann, det tyrkiske krydderet og garam masalakrydderet, og stek videre i et par minutter. Smak til med salt og pepper, og la det stå på svak varme frem til servering.
 Skyll og kutt agurken i terninger, og skrell og kutt resten av rødløken fra steg 2 i tynne skiver. Ha løken og agurken i hver sin skål. 
 Tilbered pitabrødene som anvist på pakken.
 Server hummusen til retten, og fyll pitabrødene etter eget ønske. Vel bekomme!
God middag!
