15-20
Ferdiglaget pasta bolognese med frisk salat og revet ost
En god bolognesesaus må koke lenge for å få frem den gode og runde smaken. Her får du bolognesesausen ferdig laget til en travel hverdag.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- hvete,
- melk,
- selleri
Basisvarer
- salt
- pepper
Pasta
Linguine (Hvete)
200 g
Bolognese
Bolognese med kjøtt (Selleri)
600 g
Oregano
1 pakke
Frisk salat
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Sjalottløk
½–1 stk
Balsamicovinaigrette
½–1 pakke
Topping
Revet Grande Premium (Melk, Laktose)
1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 807 kcal
- Fett 27 g
- Karbohydrater 101 g
- Protein 39 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Legg salatingrediensene, chiliflakene og den revne osten i små skåler slik at alle kan forsyne seg med det de selv ønsker.
- Pasta: Tilbered pastaen som anvist på pakken.
- Bolognesesaus: Hell sausen over i en vid kjele, og kok opp på middels varme under omrøring til sausen tykner noe. Smak til med oreganokrydderet, salt og pepper.
- Frisk salat: Skyll og kutt hjertesalaten i strimler. Skyll og kutt tomaten i terninger. Skrell og kutt løken i tynne skiver. Ha balsamicovinaigretten i en salatbolle og vend inn grønnsakene.
- Topping: Topp retten med den revne osten og chiliflakene ved servering.
- God middag!