15-20
Laktosefri
Basilikumpasta med kjøttboller, brokkoli, rødløk og Grana Padano
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Egg,
- hvete,
- melk
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Mezze Maniche og grønnsaker
Pasta (Hvete)
200 g
Brokkoli
1 stk
Tomat
1 stk
Basilikumolje
½-1 pakke
Grana Padano (Egg, Melk)
1 stk
Kjøttboller og rødløk
Rødløk
1 stk
Kjøttboller med grønnsaker
360 g
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 946 kcal
- Fett 44 g
- Karbohydrater 90 g
- Protein 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
- Mezze Maniche og grønnsaker: Tilbered pastaen som anvist på pakken. Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skyll og kutt tomaten i terninger. Ha brokkolien i vannet med pastaen når det gjenstår 3 minutter av koketiden. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen og brokkolien.
- Kjøttboller og rødløk: Skrell og kutt rødløken i båter. Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttbollene i omtrent 4 minutter under omrøring, til de har fått en stekeskorpe. Tilsett løken og la det steke videre i 3–4 minutter.
- Mezze Maniche og grønnsaker, fortsettelse: Vend basilikumoljen inn i den ferdigkokte pastaen og brokkolien. Tilsett kjøttbollene og og smak til med salt og pepper. Topp retten med tomatterningene og finriv Grana Padanoen over til slutt.