15-20
Laktosefri
Glutenfri
Kyllingstrimler i tomatisert grønnsaksratatouille med balsamico og jasminris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Melk
Basisvarer
- smør
- vann
- olje
- salt
- pepper
Ris
Jasminris
135 g
Kylling i ratatouille
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Squash
1 stk
Strimlet kyllingfilet
300 g
Urtemiks
1 pakke
Hakkede tomater
1 boks
Hønsebuljong
1 pakke
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Smør (Melk)
½ ss
Vann
1 dl
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 691 kcal
- Fett 21 g
- Karbohydrater 77 g
- Protein 48 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Tilsett litt mer vann om sausen blir for tykk.
- Ris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Kylling i ratatouillesaus: Skrell rødløken, skyll og rens paprikaen og squashen. Kutt grønnsakene i terninger.
- Kylling i ratatouillesaus, fortsettelse: Varm opp en stor stekepanne til middels høy varme, og ha litt olje og ½ ss smør. Stek kyllingstrimlene i 2 minutter, til de har fått litt farge. Legg kyllingen over på en tallerken. Ha litt mer olje i stekepannen, og stek grønnsakene i omtrent 2 minutter, til de er blanke. Krydre med urtemiksen, salt og pepper. Tilsett de hakkede tomatene, hønsebuljongen, balsamicovinaigretten, 1 dl vann og kyllingen. Kok opp og la gryten småkoke i omtrent 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
- God middag!