15-20
Laktosefri
Asiatisk biffsalat-bowl med råkost, jasminris og soya- og ingefærsaus
En fusion mellom snakkisen "bowl" og en fargerik asiatisk biffsalat med soya- og ingefærsaus er en liten smak av Asia rett hjem.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Sesamfrø,
- hvete,
- soya
Basisvarer
- olje
- salt
- pepper
Jasminris
Jasminris
135 g
Råkost
Råkostmiks
150 g
Rødløk
½ stk
Lime
½ stk
Topping
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pakke
Lime
½ stk
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
½ pakke
Marinerte biffstrimler
Marinerte biffstrimler
250 g
Soya- og ingefærsaus (Soya, Hvete)
½ pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 611 kcal
- Fett 22 g
- Karbohydrater 71 g
- Protein 32 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Grønnsakene kan stekes sammen med kjøttet.
- Jasminris: Tilbered risen som anvist på pakken.
- Råkost: Skrell og kutt rødløken i tynne skiver. Ha rødløken og råkostmiksen i en bolle, og press over saften fra halve limen. Vend det godt sammen.
- Topping: Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og rist sesamfrøene i den tørre pannen i omtrent 1 minutt. Ha sesamfrøene over i en liten skål. Skyll og kutt resten av limen i båter.
- Marinerte biffstrimler: Bruk stekepannen fra punkt 3, og varm den opp til høy varme. Ha i litt olje, og stek kjøttet i 1 minutt uten å røre i det. Vend om og stek videre i 1–2 minutter. Krydre med litt nykvernet pepper og vend inn soya- og ingefærsausen.
- Servering: Sett sammen bowlen med risen i bunn, og legg biffkjøttet og råkostmiksen pent ved siden av hverandre. Topp med de ristede sesamfrøene, soya- og ingefærsausen og limebåtene.