Laktosefri
Linguine med kyllingfilet og tomat, hvitløksbakt brokkoli og Grana Padano
4.2 (603)
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Soyasaus
- smør
- olje
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
Brokkoli
½–1 stk
Hvitløksfedd
1 stk
Tomater
2 stk
Cajun sous vide-kyllingfilet
300 g
Balsamicovinaigrette
1 pakke
Soyasaus
2 ss
Pasta
200 g
Smør
1 ss
Grana Padano
1 stk
Næringsbergening (per porsjon)
- Energi: 816 kcal
- Fett: 36 g
- Karbohydrater: 75 g
- Protein: 49 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
La kyllingen hvile i 5 minutter før den skjæres i skiver.
Sett stekeovnen på 230 grader varmluft. Kok opp lettsaltet vann i en kjele til pastaen.
Kutt brokkolien i små buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Skrell og finhakk hvitløken. Fordel brokkolien og hvitløken utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek brokkolien i ovnen i 10–15 minutter.
Skyll og kutt tomatene i grove biter. Ha kyllingen, kraften fra pakken og tomatene i en stor ildfast form. Tilsett balsamicovinaigretten og 2 ss soyasaus. Stek kyllingen og tomatene i ovnen i omtrent 15 minutter, eller til kyllingen er gjennomvarm.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, og vend inn 1 ss smør.
Finriv Grana Padano-osten på et rivjern. Topp retten med osten og litt olivenolje, og server sjyen fra formen til retten.
God middag!