Mør svinebog i hoisinsaus med eggenudler og pak choy
Laktosefri

Mør svinebog i hoisinsaus med eggenudler og pak choy

3.97 (221)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • pepper
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Hvitløksfedd
1 stk
Rød paprika
1 stk
Pak choy
1 stk
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Mørkokt svinebog med hvitløk og pepper
300 g
Lime
1 stk
Hoisinsaus
1 pakke
(Soya, Sesamfrø)
Sesamfrø
1 pakke
(Sesamfrø)
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 603 kcal
  • Fett: 20 g
  • Karbohydrater: 70 g
  • Protein: 36 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok opp en kjele med vann og oksebuljong. Ha nudlene, grønnsakene og kjøttet i en dyp tallerken, og hell over kraften. Vipps, en deilig ramen. Ha gjerne kokte egg i suppen.

Tilbered nudlene som anvist på pakken. Hell vannet av de ferdigkokte nudlene, og avkjøl dem i kaldt vann.
Skrell og finhakk hvitløken. Skyll, rens og kutt paprikaen i strimler. Skyll og kutt pak choyen i båter gjennom stilkfestet. 
 Ta kjøttet ut av pakken, og ta vare på kraften. Skjær kjøttet i centimetertykke skiver. Skyll limen, og finriv skallet (kun det grønne) på et rivjern.  
Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i omtrent 3 minutter, til det er gyllent. Tilsett kraften fra pakken, skallet fra limen, hoisinsausen og sesamfrøene. Skru ned til lav varme, og la kjøttet surre i sausen frem til servering. Smak til med salt, pepper og saften fra limen.
 Varm opp kjelen til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek hvitløken og paprikaen i 2 minutter. Tilsett de kokte nudlene, pak choyen og soya- og ingefærsausen. Stek det hele videre i 2–3 minutter, og smak til med salt og pepper.  
God middag!
God middag!