Grillet gyroskjøtt i multibrød med grønnsaker og tzatziki

Grillet gyroskjøtt i multibrød med grønnsaker og tzatziki

4.37 (703)
Under 30 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • salt
  • pepper
  • olje
Agurk
½ stk
Yoghurt
150 g
(Melk, Laktose)
Persillade
1 pakke
(Sulfitt)
Rødløk
½ stk
Tomat
1 stk
Agurk
½ stk
Hjertesalat
1 stk
Rustikke multibrød
4 stk
(Hvete, Rug)
Grillet gyroskjøtt
250 g
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 819 kcal
  • Fett: 30 g
  • Karbohydrater: 88 g
  • Protein: 50 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Brødet kan fint varmes i brødrister, da trenger du ikke å skru på ovnen.

Varm opp stekeovnen til 230 grader varmluft.
 Skyll og riv halve agurken på den grove siden av et rivjern. Strø litt salt over agurken, og la den stå i omtrent 5 minutter før du presser ut vannet. Bland agurken, yoghurten og persilladen sammen i en serveringsskål. 
 Skrell rødløken og skyll tomaten. Kutt tomaten, agurken og rødløken i skiver. Skyll, tørk og strimle salaten. Fordel alle grønnsakene på et stort fat, og vend inn litt olivenolje og sort pepper.   
Stek multibrødene som anvist på pakken.
 Varm opp en stekepanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttet i 2–3 minutter, til det har fått en jevn stekeskorpe.  
God middag! 
God middag!