Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- sennep,
- hvete,
- rug,
- melk
Basisvarer
- vann
- eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik
- sukker
- salt
- pepper
- bakepapir (kan sløyfes)
Syltet rødløk
Rødløk
1 stk
Kryddermiks med fennikel og pepper (Sennep)
1 pakke
Vann
1 dl
Eplesider-/hvitvins- eller rødvinseddik
½ dl
Sukker
3 ss
Kremet mozzarella
Fersk mozzarella (Melk, Laktose)
1 pakke
Urtedressing (Melk, Laktose)
1 pakke
Pizza
Pizzabunn (Hvete, Rug)
2 stk
Spinatsalat
Gulrot
1 stk
Tomat
1 stk
Spinat
50 g
Til servering
Avokadohummus
1 pakke
Næringsinnhold per porsjon
- Energi 885 kcal
- Fett 36 g
- Karbohydrater 106 g
- Protein 34 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bytt gjerne plass på stekebrettene underveis i steketiden, om du steker flere pizzaer samtidig. På den måten får alle pizzaene både over- og undervarme, og dermed et likere resultat.
- Varm opp stekeovnen til 220 grader varmluft.
- Syltet rødløk: Skrell og kutt rødløken i skiver. Kok opp 1 dl vann, ½ dl eddik, 3 ss sukker og kryddermiksen i en liten kjele. Ta kjelen av varmen, og vend inn rødløken. La løken trekke i laken frem til servering.
- Kremet mozzarella: Mos mozzarellaen sammen med urtedressingen i en skål, og smak til med salt og pepper.
- Pizza: Fordel pizzabunnene på stekebrett med bakepapir, og stek dem i ovnen i 6–8 minutter.
- Spinatsalat: Skrell gulroten, og skyll tomaten og spinaten. Kutt tomaten i terninger, og lag lange bånd av gulroten med en skreller eller ostehøvel. Bland gulrotbåndene, tomaten og spinaten i en skål, og vend inn den syltede løken med litt av laken, og litt salt og pepper.
- Til servering: Smør avokadohummusen utover pizzabunnene, og topp med spinatsalaten og den kremede mozzarellaen.