Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten
Basisvarer:
- Hvetemel
- salt
- smør
- solsikke-/rapsolje
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
For en enkel og deilig smørsaus, smelt 100 g smør og bland det med 2 ss soyasaus og hakket persille.
Kok potetene i lettsaltet vann til de er møre. Det tar omtrent 20 minutter. Kok opp en kjele med lettsaltet vann til gulrøttene.
Kutt løk i 1½ cm tykke skiver. Finn frem en stekepanne eller gryte med lokk og ha i smør og olje. Når det freser i pannen, ha i løkskivene og legg på lokket. Stek løken på høy varme i 3–5 minutter, vend om på den 3–4 ganger underveis. Smak til med salt og pepper.
Skrell gulrøttene og kok dem møre i lettsaltet vann.
Del fisken i serveringsstykker og krydre stykkene med salt og pepper. Ha hvetemel i en dyp tallerken og vend fiskestykkene i melet.
Varm opp smør i en stekepanne. Når det freser, tilsett olje og la den bli varm. Legg den panerte fisken i stekepannen, skru ned til middels varme og stek fisken gyllen på begge sider. Det tar omtrent 6–8 minutter.
Server seibiff med kokte poteter, stekt løk og gulrøtter.
God middag!