Thaiwok med kyllingkjøttdeig og soya- og ingefærsaus, koriander og hakkede peanøtter
Laktosefri

Thaiwok med kyllingkjøttdeig og soya- og ingefærsaus, koriander og hakkede peanøtter

4.16 (1609)
Under 20 min
10 Ingredienser
En enkel hverdagswok med milde smaker som passer for hele familien. Den saftige kyllingkjøttdeigen tilfører mye god smak til woken.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Soyasaus
  • sukker
  • salt
  • olje
Rødløk
½ stk
Gulrøtter
2 stk
Pak choy
2 stk
Lime
½ stk
Kyllingkjøttdeig
300 g
Soya- og ingefærsaus
1 pakke
(Soya, Hvete)
Soyasaus
1 ss
(Soya)
Sukker
1 ts
Eggenudler
125 g
(Egg, Hvete)
Koriander
1 bunt
Hakkede peanøtter
1 pakke
(Peanøtter, Nøtter)
Lime
½ stk
Næringsbergening (per porsjon)
  • Energi: 675 kcal
  • Fett: 23 g
  • Karbohydrater: 69 g
  • Protein: 47 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Liker du maten litt sterkere, kan du gjerne ha litt finhakket chili i woken. Ikke server hakkede nøtter til de aller minste.

Kok opp en kjele med vann til nudlene. 
Skrell og kutt rødløken og gulrøttene i skiver. Skyll og kutt pak choyene i strimler, og del limen i to.
 Varm opp en stor steke- eller wokpanne til middels høy varme, og ha i litt olje. Stek kjøttdeigen i omtrent 1 minutt på hver side, slik at den får en stekeskorpe. Del kjøttdeigen i mindre biter, og krydre med litt salt. Stek kjøttdeigen i 2–3 minutter til, og legg den over på en tallerken. Ha ny olje i stekepannen, og stek rødløken, pak choyen og gulrøttene i omtrent 3 minutter, til løken er gyllen. Ha kjøttet tilbake i stekepannen, og tilsett soya- og ingefærsausen. Kok opp, og smak til med saft fra limen, 1 ss soyasaus og 1 ts sukker.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
 Skyll, rist og grovhakk korianderen, og dryss korianderen og de hakkede peanøttene over woken. Del resten av limen i båter, og server båtene til retten.
God middag!